Gastenboek

Reactie toevoegen

Bericht:

WTC De Sportvrienden Wingene
2018-11-25

Reeds enkele jaren wordt onze jaarlijkse kampioenenviering opgeluisterd door jullie team, dit jaar was opnieuw een voltreffer, met dit maal DJ Nicolas. De dansvloer is op geen enkel moment leeg geweest. Nicolas voelde perfect aan wat 'the next song' moest zijn. Topavondje, bedankt!!! Tot de volgende. Gr, Koen

Reinhild & Winand
2018-10-16

Betreft: Dj Nicolas.
Op ons huwelijksfeest zaterdag was Nicolas DJ. We zijn echt wel heel tevreden! de planning is de avond zelf wat gewijzigd en dat was voor hem geen enkel probleem. De muziek die werd gedraaid was zeer goed, wat wij wilden en ook voor de gasten. Hij speelde zeer goed in op de gasten, de dansvloer stond de hele nacht vol. Ook de verzoekjes werden gedraaid. De ambiance zat er de hele avond/nacht in.

Groeten,
Reinhild en Winand

Sabrina & Frederic
2018-10-10

Dag Poll,
super, toffe fotos alsook het dj werk.
prachtige avond dankzij u. als er mij ooit iemand vraagt of ik een goeie dj ken dan vernoem ik zeker jou naam.
bedankt
Sabrina en Frederic

Elien & Jens
2018-09-19

Dag Sweeby,

SUPER content zijn we van je! De sfeer zat er al in van voor de openingsdans! Ons idee om een cirkel te vormen rondom ons voor de openingsdans (met light foam sticks) was dan ook super geslaagd! Constant stond er volk op de dansvloer! Zowel jong als oud! Voor elk wat wils gedraaid! We horen de mensen nog steeds napraten over de ambiance die er gans de avond in zat :) Super om dat te horen!

Groetjes,
Elien & Jens

JEROEN & ANNELIES
2018-09-04

Beste Sweeby,
Het was een super feest!!! Je hebt van ons trouwfeest een top avond/nacht gemaakt. Goede muziek en ambiance. De dansvloer stond propvol van begin tot einde. Je hebt onze trouwfeest goed afgesloten. Je bent zeker een aanrader voor de komende koppels in de familie en vriendenkring.
Grtjs Jeroen & Annelies
pagina 1 -