Gastenboek

Reactie toevoegen

Bericht:

Danny en Nathalie
23-02-2020

Dank,u wel poll om onze mooiste dag nog mooier te maken door uw live optreden en de prima muziek! Hopelijk mogen we nog vele jaren genieten van uw muziek en vriendschap

Céline & Jonas
2022-07-05

Bedankt DJ Sweeby om ons en de gasten een onvergetelijk dansfeest te bezorgen! Je draaide de beste plaatjes, er was de ganse avond ambiance en de dansvloer heeft niet leeg gestaan. Kortom, het was TOP en we zijn blij dat je deel uitmaakte van onze mooiste dag.
Doe vooral verder zoals je bezig bent!
Groetjes, Céline & Jonas

Olena & Hans
2022-07-04

Beste Sweeby, hartelijk dank van ons om van ons huwelijk een spetterend feest te maken. De ideeen die je ingebracht hebt, waren heel goed. Je hebt zelfs ook foto´s en video´s van ons gemaakt, geholpen met de wonderkaarsjes buiten en nog langer gedraaid speciaal voor ons. Wij bevelen je heel graag verder aan andere mensen!!

Stein en Jory
2022-06-29

Dikke merci Sweeby om van ons trouwfeest een topfeest te maken.
Het was echt fantastisch!! De sfeer zat er al in van bij het binnenkomen tot aan het eind.
Zowel wij,onze familie en vrienden vonden het een feest om nooit te vergeten!
Top Dj!! Zeker een aanrader

Alexander & Jok
2022-06-28

Ik laat je graag weten dat we SUPER tevreden zijn van dj Nicolas! De dansvloer heeft volgestaan van begin tot einde. Nicolas voelde het publiek dus heel goed aan.
Hij stelde zelf ook voor om kaartjes met verzoeknummers op de tafels te leggen, zodat hij zicht kreeg op de muzieksmaak van de aanwezigen. We hebben de tip gevolgd en dat bleek dus een schot in de roos te zijn.

We kregen de voorbije dagen ook al heel wat berichten van vrienden en familie dat het lang geleden was dat ze nog zo'n goed feestje meegemaakt hebben. Kortom, wij zijn heel erg tevreden van jullie diensten en dj Nicolas!

Vriendelijke groeten,
Alexander en Jok
pagina 1 -