Gastenboek

Deceuninck Delfien
2017-07-29

ey Poll,

bedankt voor de vele fotos en vooral bedankt om van ons feest een topfeest in het Vijverhof op 20 juli te maken met u muziek!

Mvg
Delfien & Kenny

Caroline & Bert
2017-07-11

koppie uit de Facebook pagina DJsweeby !!!
Chris Verfaillie, Nu alles terug rustig geworden is na ons huwelijksfeest zouden Bert en ik je via deze weg nog eens van harte willen bedanken!! Het was echt wel een fantastische, onvergetelijke avond met dé perfecte muziek! Perfecte keuze van genre/liedjes, vlotte overgangen, je speelde in op aanvragen, het publiek kreeg je direct mee. Veel sfeer, volle dansvloer… men praat er nog vanAmbiance van het begin tot het einde. We hebben veel lof gekregen over je. Veel van onze vrienden hebben het gevoeld in de beentjes… Ook een dankjewel voor de leuke filmpjes en foto’s! DJ Sweeby, een echte aanrader! Grtjs, Caroline & Bert

Judith & Pieter Jan
2017-07-11

Dj Dries,
Beste,

Wij beschikken niet over Dries zijn gegevens. U mag hem van ons doorgeven dat wij zeer tevreden zijn. Het feest was meer dan geslaagd.
Ook van de aanwezigen hebben wij enkel goede dingen gehoord.
Personen die informeerden naar de DJ hebben wij met plezier de nodige referenties bezorgd.

Vriendelijke groeten,

Joyce & Jeffrey
2017-07-11

Dag Nicolas,

De muziek was perfect! Iedereen heeft zitten boffen! Ik kan niets negatiefs doorgeven.

We zijn super blij dat we via poll van ghent de beste DJ voor ons feest gevonden hebben en die alle begrip had voor onze moeilijke familie situatie.
Petje af!

Groetjes
Jeffry en Joyce

Daphné en manu
2017-06-25

Beste Poll, bedankt voor de super avond. De muziek was top van begin tot einde. Je wist precies welke muziek er gedraaid moest worden. Je hebt voor heel veel ambiance gezorgd. Je bent een topper. Een echte aanrader!!!!
pagina 10 -