Gastenboek

Marieke & Frederick
2014-09-04

Bedankt Sweeby om van ons avondfeest een spetterend feest te maken!! De dansvloer stond altijd vol, we hadden enorm veel positieve reacties! Je wist wat er moest gedraaid worden van de eerste minuut tot de laatse minuut (ook letterlijk:-)!)
Het was super!!

Groeten,
Frederick & Marieke

Roger en Jeanette
2014-08-23

Poll,een dikke,dikke dank u wel voor de prachtige muziek die je gedraaid hebt op ons 3 in 1 feest op 15 aug,in St.Germain,was de derde keer dat je voor ons draaide en het was de derde keer weer even SUPER!We genieten er nog van,hopelijk tot een vierde keer!!!

Sabine& Johnny
2014-08-19

Poll,
Bedankt voor de spetterende muziek tijdens het avondfeest op 16 aug.2014. Iedereen was vol lof over jou. Voor een volgend feestje contacteren we je zeker.
" JE WAS SUPER"

Dimitri & Lies
2014-08-11

Lieve Sweeby,
Bedankt voor het verzorgen van ons prachtig avondfeest! Wij hadden een avond om nooit meer te vergeten! Iedereen was vol lof over je en ook wie minder graag danst kreeg danskriebels in zijn tenen! Je paste de muziek aan naar gelang het publiek en dat maakte iedereen tevreden! Het was onvergetelijk!!
DANKUWEL!

Bram en Sophie de donder
2014-07-21

Poll wij willen u nog eens bedanken voor het super avondfeest zaterdag 19juli2014. Het mag gezegd worden het is dankzij jou dat het een onvergetelijke avond was. Bedankt voor je hulp als we even in nood waren
Je bent top iedereen heeft geboft met jou, vele kwamen zeggen dienen dj's is de max hihi

Heel heel erg bedankt
pagina 16 -