Gastenboek

Aline & Bert
2017-05-08

DJ Sweeby is er in geslaagd om tijdens ons trouwfeest quasi iedereen op de dansvloer te krijgen. Alle genodigden waren vol lof over Sweeby. Hij weet perfect aan te voelen wat de mensen willen horen en wanneer ze het willen horen. We zijn de eerste in onze vriendenkring die Sweeby hebben geboekt, maar zullen zeker niet de laatste zijn. Bedankt

Steven en Hannelore
2017-05-07

Sweeby, je was weer fantastisch. Ondertussen de vierde keer dat we je gehoord hebben. Bij ons nu op ons feest eindelijk, je had weer de zaal perfect mee en het was supertof. Je bent een voorbeelddj. Nog eens bedankt.

Bert en lies
2017-05-04

Hallowkes.
Graag willen wij dj sweeby keihard bedanken!
Het was een topfeestje. En ja, hij slaagde er direct in om zonder vermenigvuldigen iedereen op de dansvloer te krijgen. Wij en de gasten hebben enorm genoten! We waren al enkele keren te gast op huwelijken waar je draaide. Dus wisten we dat we ons aan een topper konden verwachten. Zelfs onze zo uiteenlopende nummerkeuzes kon je aan elkaar breien. Een welgemeende dikke merci!

Ellen&ruben
2016-12-13

DJ Sweeby,
Ons trouwfeest was onze eerste ontmoeting. Beide partijen waren wat nerveus. Wij hadden jou nog nooit aan het werk gezien. Je keek ons wat ongerust aan... ;)
Maar we moeten eerlijk zijn tegen elkaar: WAT EEN FEEST! De overgang van openingsdans was niet zoals je gewoon was, intrede was niet zoals je gewoon was.... We hadden enkele specifieke wensen en je hebt deze heel goed vervuld. Je hebt er iets ongelofelijk van gemaakt. Onze dansvloer stond constant vol. En mensen... het was een grote dansvloer!
Na enkele nummers keken Ruben en ik elkaar even aan en knikten: 't zit hier goed.
Daarna een blik naar jouw draaitafel! Je stond te lachen en we kregen een "thumbs up"!!!!
Iedereen spreekt nog van ons huwelijk! Het BESTE feestje ooit. En vooral niet onbelangrijk voor jou : geef eens de gegevens van jullie DJ? Je hebt bij vele een indruk nagelaten. Bij ons ook. We houden van feesten zoals je kon zien. ;) We hopen dat ons volgende feestje er eentje met een SWEEBY-kantje kan zijn.

Sweeby, de knikkende knieën van in het begin schakelden vlug over naar dansende beentjes die niet konden stoppen.
1 tip voor de mensen die een DJ moeten kiezen: Als je kiest voor sweeby, dan kan je op je beide oren slapen. Het was gewoon top.

Alvast bedankt
Ruben en Ellen

Wendy & Frederick
2016-10-18

Graag danken wij DJ Sweeby voor het verzorgen van ons trouwfeest. Alles is prima verlopen zoals vooraf afgesproken. Ook de samenwerking met door ons ingehuurde artiesten verliep perfect, waarvoor dank. We hebben heel veel positieve reacties ivm de gedraaide muziek ontvangen! Oprechte dank!
Groeten Wendy & Frederick
Domein Vossenberg 14/10/2016
pagina 17 -