Gastenboek

Céline et Rémy
2022-06-27

onjour Poll,

Nous souhaitions vous faire un retour concernant la prestation de Nicolas.
Nous avons beaucoup apprécier ses conseils, son professionnalisme et sa bonne humeur.
Nous avons été ravi de partager ce moment avec Nicolas.
Les invités nous ont tous fait remarqué la qualité du travail de Nicolas.

Encore Merci,
À bientôt

Cécile et Rémi

Lindsy & Thomas
2022-06-18

Amai, we zijn nog aan het nagenieten van ons trouwfeest op 4 juni. Hoe geweldig was dat. Dankzij Dj Sweeby stond onze dansvloer in vuur en vlam. Jong en oud stonden gewoon te shaken op de dansvloer. Iedereen was heel lovend over de muziek. De begeleiding van Dj Sweeby op ons feest was top! Dikke Merci!!!

Laura & Thijs
2022-06-16

Dag Poll

Graag willen we je nog eens uitdrukkelijk bedanken voor het fijne feest zaterdag.
We zijn nog steeds aan het nagenieten.

Je gevoel voor sfeer en ambiance, je muziekkeuze, je aanvoelen van het publiek, je omgaan met enthousiaste gasten... Het verliep allemaal perfect!

DANKJEWEL.

Laura & Thijs

Stephanie en Sammy
2022-06-08

DJ Sweeby heeft ons hart gestolen. Het avondfeest is er één geweest om nooit meer te vergeten. Passende muziek tijdens het diner, de build up naar onze openingsdans, het confettikanon waren allemaal aangename verrassingen. Na de openingsdans barstte het feest los. De dansvloer was nooit leeg. Ambiance verzekerd! DJ Sweeby was op tijd, chique gekleed, professioneel, vriendelijk... We vonden het ook leuk dat hij zelf filmpjes en foto's maakte van de actie op de dansvloer die we dan later toegestuurd kregen. Merci om één van onze mooiste dagen ook perfect af te sluiten.

Fien & Sam
2022-05-31

Wij zijn zeer tevreden over DJ Sweeby. Vanaf begin af aan werd goed geluisterd naar onze wensen als bruidspaar en naar welke verwachtingen wij hadden. Ook tijdens het avondfeest was alles netjes verzorgd van muziek. Zo was er tijdens het hoofdgerecht aangepaste muziek voorzien. DJ Sweeby voelt zijn publiek goed aan waardoor er tijdens het dansfeest een goede mix van muziek was voor onze gasten, zowel voor oudere als jongere generaties. Onze dansvloer was nooit leeg en gasten kwamen spontaan melden dat de muziekkeuze zeer goed en uitgebreid was. Wij als bruidspaar vonden ook een mooie meerwaarde dat er tijdens de openingsdans een confettikanon was voorzien, dat was ook een verrassing voor ons, maar was zeer leuk. De apparatuur die DJ Sweeby had was professioneel en hij was zeer correct en vriendelijk naar de gasten, ons en het personeel van Vossenberg toe, wat we ook zeer belangrijk vinden. Top, we raden DJ Sweeby zeker aan bij vrienden en familie
pagina 2 -