Gastenboek

saida en christiaen
2014-06-26

beste sweeby
we willen je bedanken voor u muziek op ons huwelijk 20/06/2014 je was echt super zeker

Wouter en Lien
2014-06-19

Beste Chris,

Hartelijke dank voor het verzorgen van ons dansfeest op 7 juni 2014. Het was echt top! Iedereen die wij al tegengekomen zijn, zeiden dat het echt geslaagd was. Dat ze hen rot geamuseerd hebben en stijf waren van het vele dansen. Het was lang geleden dat wij ons konden laten gaan en U heeft daar zeker voor gezorgd!

Bedankt!

Groeten Wouter en Lien

Emmy en Bram
2014-06-10

Beste Sweeby,

De muziek op ons trouwfeest was echt super! Iedereen was super enthousiast, de sfeer zat goed en dankzij de muziekkeuzes bleef deze sfeer ook goed tot het buiten al opnieuw licht was! De dansvloer was nooit leeg. Zowel jong als oud hebben zich geamuseerd. Er kwamen veel lovende reacties van familie en vrienden.

Bedankt om er een geslaagd trouwfeest van te maken!

Emmy en Bram

Greet en Koen
2014-05-26

Dag Poll,
De toon was direct gezet! Bedankt om ons dansfeest onvergetelijk te maken! Wij hebben gedanst tot zonsopgang, en wij, net als alle gasten, hebben van elk nummertje genoten! Bedankt!

Isabelle en Kenny
2014-05-20

Beste Sweeby,
Bedankt voor de muziek op ons huwelijksfeest ! Wij hebben verschillende lovende reacties gekregen van familie en vrienden. Er was een goede muziekkeuze waarbij zowel jong als oud aan bod zijn gekomen. Ook de aanwezigen die verkozen om niet te vaak op de dansvloer aanwezig te zijn hebben ervan genoten ! Jij hebt er zeker mee voor gezorgd dat ons huwelijksfeest perfect is verlopen en dat dit een onvergetelijke dag is geworden !
Nogmaals bedankt, en mochten wij in de toekomst nog een dj willen boeken komen wij zeker terug bij jou terecht !
pagina 21 -