Gastenboek

Mark en Kelly
2013-08-27

Het leek geen makkelijke opdracht om een Belgisch en een Nederlands dansfeest te combineren, maar op ons trouwfeest was de dansvloer geen minuut leeg. Alle gasten hebben zich geamuseerd! Bedankt DJ Sweeby Chris Verfaillie !!

Petra & Hendrik
2013-08-26

super ambiance, volle dansvloer, flexibele ingesteldheid. moeilijk publiek ( zeer divers, niet alleen qua leeftijd maar ook qua nationaliteit ), maar er toch in geslaagd om er een schitterend dansfeest van te maken !
Hendrik & Petra

Marijke en Joeri
2013-08-23

Hartelijke bedankt Sweeby om van onze trouw een spetterend feest te maken. We hebben van iedereen lovende comentaar gekregen, de dansvloer stond steeds vol en wat een ambiance! In één woord TOP!

Kim & Nick
2013-08-20

Bedankt poll om ons trouwfeest zoooo geslaagd te maken! Enorme ambiance en enorm leuke toffe muziek zorgden voor een zeer geslaagd dansfeest! Iedereen vond u top! En met u zwarte pruik aan en gewoon u enthousiasme bij het horen van muziek vonden we zeeeeeeer amusant :-D vele groetjes kim en nick

Bjorn en Sofie
2013-08-05

Bedankt Poll voor ons super dansfeest!!! Je was echt weer de max! Zoveel leuke reacties van de gasten! En vooral super veel ambiance! Dikke dikke mercie!
pagina 25 -