Gastenboek

Diego en Kimberly
2012-07-04

Ons feest was geslaagd vol lof over de muziek op ons huwelijk. Velen zouden dit graag nog eens overdoen. Onze dansvloer nooit leeg gestaan en zelfs te klein voor goed te zijn... Zo vol stond die.

Glenn & sophie
2012-07-02

Bij deze willen we u nog eens van harte bedanken voor het prachtig dansfeest!!!! De dansvloer stond nooit leeg en er was mega veel ambiance!!! De muziek was echt TOP!!!! Het is een feest om nooit meer te vergeten, iedereen vond u mega!!!

Vele groetjes

Adeline & Kenneth
2012-06-25

(Kopie uit facebook pagina van sweeby)

Hello mr. Sweeby

Hartelijk bedankt voor de prachtige avond!
Ideale muziekcombinaties, perfect ingespeeld op de noden van onze famile en vrienden!
Zelfs de salsa-vrienden konden hun nu en dan eens laten gaan!
Perfect verzorgd, kan alleen maar goeie dingen zeggen, wij waren heel tevreden!

Doe zo verder!!"

Tom & Ellen
2012-06-25

(Kopie uit facebook pagina van sweeby)

Sweeby wij wilden wel nog graag meegeven dat wij HEEL tevreden waren! Er is heel veel gedanst geweest op ons feest (ook van veel mensen die anders zelden of nooit op de dansvloer staan). Er was veel ambiance op ons feest en we hebben van iedereen heel veel goeie commentaren gekregen, oa. dat ze leuk vonden dat er veel hedendaagse muziek gedraaid geweest is. Iedereen is aan zijn trekken gekomen, en er is ook rekening gehouden geweest met onze vragen en wensen. Meer kunnen wij hier niet aan toevoegen, voor ons was het een dikke 10 op 10!

Met vriendelijke groeten,
Tom & Ellen Devriesere-Verbeure

Brecht en Isa
2012-06-25

Beste Sweeby,

Wij willen u bedanken om ons huwelijksfeest volledig te maken! We hebben al heel veel complimenten gehad over de muziek! Het was een en al ambiance! dikke dikke merci
pagina 33 -