Gastenboek

Didier en Charlotte
2010-07-16

Fantastisch feest, bedankt Brecht en Frank. Van de eerste tot de laatste minuut was de ambiance een feit, zowel jong en oud leefden zich uit op de noten van de muziek. Op naar het volgende feest!!!

Pascal en Nathalie
2010-07-15

Eerst en vooral een zeer dikke en welgemeende dankjewel!!! Ons feest was zéér geslaagd en dit dankzij de fantastische muzikale begeleiding! Zowel jong als oud stond op de dansvloer, tot in de late (of zeg 'k beter vroege?) uurtjes. We namen een risico door je te boeken, enkel afgaande op de recensies hier, maar... je hebt de verwachtingen meer dan ingelost!!!! Uw nervositeit en zenuwkes waren echt nergens voor nodig, iedereen was vol lof en wij nog 't meest!!! Nog eens bedankt en tot een volgende (sowieso als we in jubileke vieren he ;-) Grts Pascal & Natalie xx

Thomas en Stefanie
2010-07-14

Bedankt voor het _ongelooflijke_ feest! Van de eerste tot de laatste minuut was het ambiance ten top! Men begon zelf al te dansen in de rij voor het dessertbuffet We kijken vol enthousiasme uit naar het volgende huwelijksfeest in oktober waar Poll weer zal draaien! Poll, je hebt van ons dansfeest een onvergetelijke belevenis gemaakt! Heel erg bedankt!

Melissa en Pieter
2010-07-07

Wat een feest, wat een feest! We zijn al naar redelijk wat feesten geweest, maar zo'n dj nog nooit gehad! Vanaf seconde 1 stond de zaal in vuur en vlam en de dansvloer bleef tot de allerlaatste seconde bomvol! DJ Gregory weet van wanten: iedereen, van jong tot oud, konden de beentjes uitvoerig strekken! Alleen maar lovende commentaren gekregen! DJ GREGORY FOR PRESIDENT

Ine en Nick
2010-06-24

Nogmaals bedankt voor de prachtige muziek! Jullie hebben ons feest 'af' gemaakt! Bedankt om de liedjes op te zoeken voor mij. Het was een geslaagd feest en dat komt merendeel door jullie. Het allerbeste toegewenst!
pagina 45 -