Gastenboek

Melissa en Pieter
2010-07-07

Wat een feest, wat een feest! We zijn al naar redelijk wat feesten geweest, maar zo'n dj nog nooit gehad! Vanaf seconde 1 stond de zaal in vuur en vlam en de dansvloer bleef tot de allerlaatste seconde bomvol! DJ Gregory weet van wanten: iedereen, van jong tot oud, konden de beentjes uitvoerig strekken! Alleen maar lovende commentaren gekregen! DJ GREGORY FOR PRESIDENT

Ine en Nick
2010-06-24

Nogmaals bedankt voor de prachtige muziek! Jullie hebben ons feest 'af' gemaakt! Bedankt om de liedjes op te zoeken voor mij. Het was een geslaagd feest en dat komt merendeel door jullie. Het allerbeste toegewenst!

Ann en Johan
2010-06-22

Het huwelijksfeest van Delphine en Hannes was echt superambiance van in het begin tot het einde! We hebben met de collega's veel gedanst en gevierd op goede muziek uit lang vervlogen tijden. Merci voor het toffe feest!

Marylin en Koen
0000-00-00

Merci'kes voor de muziek! Het was zeer goed, zeer veel ambiance. De mensen spreken er nog van. Ook zeer tof dat we de foto's van het avondfeest kunnen zien. Op deze manier beleef je het feest opnieuw! Merci!

Vital en Sam
0000-00-00

Dj Sweeby, ons huwelijksfeest was echt de top en zelfs ver daar boven. Iedereen vond het reuze plezant.Ook de samenwerking was super. Bedankt voor de ambiance en de sfeer. Grts.
pagina 49 -