Gastenboek

Elise & Michiel
2021-08-03

Bedankt voor de ambiance op ons trouwfeest.
De sfeer zat er al meteen in en de toon werd gezet voor de rest van de avond.
Hoe je inspeelde op de \\\'opdrachtjes\\\' van onze vrienden vonden velen ook heel tof.
Ook onze openingsdans buiten zorgde voor een heel intiem moment.
Ondanks corona is het toch een hele leuke avond geweest.
We hebben meegezongen en al zittend gedanst!

Kathia & Marc
2019-06-27

Voor Nicolas.
Hallo Poll van ghent,
Bij deze willen we jullie van harte bedanken voor de aangename toffe samenwerking met DJ Nicolas dit voor ons huwelijksfeest dat plaats vond zaterdag 22 juni 2019.

De muziek was dik in orde en was ook wat we gevraagd hadden en zeer zeker in de lijn van verwachting.Het was naar onze mening dik in orde echt TOP.

Bij deze wil ik Nicolas nogmaals bedanken want geef toe een huwelijksfeest staat of valt met de Dj zijn muziek en deze was tip top in orde,niets op aan te merken.

Dat wat we gevraagd hebben werd gedraaid,continue volk op de dansvloer,wat ook bijkomstig werd aangevraagd werd ook telkens gedraaid kortom iedereen zeer tevreden en enkel maar heel positieve reacties

van vele mensen die aanwezig waren.Bij deze ook gegevens over jullie organisatie door gegeven.Nen dikke merci voor alles.MVG Marc en Kathia

Casandra & Jonas
2019-06-24

Dag Poll,
Iedereen heeft heel hard geboft met de muziek en ambiance die u hebt ingebracht! Het toppunt van de avond is toch wel het ogenblik dat u zong. De dansvloer is niet leeg geweest en dat is aan u te danken. Het feest was echt prachtig. Iedereen amuseerde zich rot! Heel erg bedankt voor de prachtige avond!!!
Met vriendelijke groeten
Cassandra en Jonas

Sam en Sophie
2019-06-18

Dag Stef,

Langs deze weg willen wij jou bedanken voor het TOP feest dat je er van gemaakt hebt. Je begon te draaien en iedereen stond direct op de dansvloer en is er ook niet meer af geweest. Iedereen was vol lof over jou. Je hebt alle genres gedraaid zoals we gevraagd hadden. Een ding staat vast, wij hebben onze DJ gevonden voor de volgende feestjes.
Bedankt!!!
Mvg, Sam en Sophie

Lobke & Anthony
2019-06-12

Beste Chris,
Eerst en vooral bedankt voor een topavond. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen over het feest. Wanneer de gasten op de dansvloer waren, zijn ze er niet meer afgeweest tot dat het feest was afgelopen. We hebben verschillende genres muziek gehoord zoals we het ook graag hebben.
Nogmaals bedankt voor de schitterende dag.
MVG, Lobke & Anthony
pagina 6 -