Gastenboek

Delfien & koen
2019-06-12

Beste, Chris,
(djsweeby)
Zoals we de avond zelf reeds gezegd hebben, zijn we heel erg tevreden over je optreden! De muziek tijdens het eten was goed gekozen en onderhoudend, zonder evenwel te storen. We zijn heel blij dat je jouw mening gegeven hebt om het dansfeest op gang te trekken. Het heeft heel goed gewerkt en er is uiteindelijk de hele avond gedanst en ambiance geweest. Je hebt goed aangevoeld welke muziek werkte en welke nummers minder, en we hebben ook van de oudere gasten gehoord dat ze het aangenaam vonden dat de muziek niet overdreven luid stond, zodat zij ook wat konden bijpraten. We zullen je dan ook met veel plezier aanbevelen bij vrienden of kennissen die in de toekomst nog trouwen en een DJ zoeken.

MVG Delfien en Koen

Ann-Sophie & Robin
2019-06-10

Dag Poll,
Nogmaals bedankt voor gisterenavond!
Het was een topdag en feest!
We hebben ons enorm geamuseerd en hebben heel wat positieve reacties ontvangen over jouw prestaties!
Oprecht gewaardeerde dank!
Groetjes,
Ann-Sophie

Melissa & Karel
2019-06-02

Een dikke merci aan de allerbeste DJ Sweeby! Je hebt van ons feest een TOPfeest gemaakt. De ambiance zat er van in het begin dik in en werd doorheen de avond alleen maar beter. De dansvloer stond gans de avond propvol en ook onze gasten hadden alleen maar lof voor jou. Je hebt het schitterend gedaan! Een welgemeende dankjewel!! XXX Karel & Melissa

Helena verlinde
2019-05-28

DJ Sweeby heeft er echt een top feestje van gemaakt!!
De dansvloer stond altijd goed vol met dansende beentjes.
De ambiance zat er goed in!!
Een dikke top feeste was het!!
Dikke merci Sweeby!

Emmely en Wouter
2019-05-28

Dag Chris,(sweeby)
Bedankt voor de leute en ambiance zaterdag op ons trouwfeest! De dansvloer was te klein, sfeer van begin tot einde ;) Gewoon TOP!
Groetjes Emmely en Wouter
pagina 7 -