Gastenboek

Reactie toevoegen

Bericht:

Matthijs & Lien
2022-07-26

22-07-2022 De Vossenberg - Waterfront

Dag DJ SWEEBY,
We hadden je uitgekozen obv een trouwfeest van een collega, 3 jaar geleden. Een DJ kiezen blijft uiteindelijk altijd wel een beetje een gok, maar jij kon van begin tot einde onze gasten op de dansvloer krijgen en houden. De muziekstijl was een perfecte mix tussen modern, jaren 80 - 90, en de klassiekers waardoor jong en oud zich te pletter amuseerden!
We konden in onze wildste dromen zo'n mooie trouw niet voorzien hebben, bedankt!

Mieke & Jochen
2022-07-25

22-07-2022 Salons Cortina.
Dag Poll

Jij erg bedankt om er zo’n spetterend feest van te maken! Je hebt voor de nodige ambiance gezorgd en iedereen was vol lof over jou!
We zijn ontzettend blij dat we jou als dj hadden!

Heeeeel erg bedankt!

Zonnige groetjes

Mieke en Jochen

Els
2022-07-20

Voor dj Nicolas,
GEWOONWEG FANTASTISCH
Draaide wat de mensen vroegen, wie er op de dansvloer stond en ging ermee verder
Ambiance tot de vroege uurtjes

Céline & Jonas
2022-07-05

Bedankt DJ Sweeby om ons en de gasten een onvergetelijk dansfeest te bezorgen! Je draaide de beste plaatjes, er was de ganse avond ambiance en de dansvloer heeft niet leeg gestaan. Kortom, het was TOP en we zijn blij dat je deel uitmaakte van onze mooiste dag.
Doe vooral verder zoals je bezig bent!
Groetjes, Céline & Jonas

Olena & Hans
2022-07-04

Beste Sweeby, hartelijk dank van ons om van ons huwelijk een spetterend feest te maken. De ideeen die je ingebracht hebt, waren heel goed. Je hebt zelfs ook foto´s en video´s van ons gemaakt, geholpen met de wonderkaarsjes buiten en nog langer gedraaid speciaal voor ons. Wij bevelen je heel graag verder aan andere mensen!!
pagina 1 -