Gastenboek

Linda
2017-09-04

Dj Nicolas.
Naar aanleiding van onze trouw op 02/09 in het Balladehof willen wij het volgende kwijt:
Chapeau voor DJ Nicolas!! Hij is er toch maar in geslaagd om het feest op gang te krijgen!!! Iedereen heeft zich op en top geamuseerd... Echt vakmanswerk en een dikke merci!!!
Mvg
Linda

Julie en Siemen
2017-08-30

Dag Poll,
Bedankt voor de foto's!
Het was een perfecte avond!
Nogmaals dikke merci voor alles!!! Was top!
Vele groetjes,
Julie en Siemen

Elke en Lander
2017-08-14

Dag Poll

Dikke merci om van ons huwelijksfeest vorige vrijdag 11 augustus een topfuif te maken! Je hebt Het Fabriekspand in lichterlaaie gezet. Het was nog beter dan we in onze stoutste dromen ooit hadden durven dromen. Wijzelf en de dansvloer hebben jouw flexibiliteit, inlevingsvermogen en vakkennis enorm geapprecieerd!!

Merci en tot de volgende ...

Grtjs Elke en Lander

Deceuninck Delfien
2017-07-29

ey Poll,

bedankt voor de vele fotos en vooral bedankt om van ons feest een topfeest in het Vijverhof op 20 juli te maken met u muziek!

Mvg
Delfien & Kenny

Caroline & Bert
2017-07-11

koppie uit de Facebook pagina DJsweeby !!!
Chris Verfaillie, Nu alles terug rustig geworden is na ons huwelijksfeest zouden Bert en ik je via deze weg nog eens van harte willen bedanken!! Het was echt wel een fantastische, onvergetelijke avond met dé perfecte muziek! Perfecte keuze van genre/liedjes, vlotte overgangen, je speelde in op aanvragen, het publiek kreeg je direct mee. Veel sfeer, volle dansvloer… men praat er nog vanAmbiance van het begin tot het einde. We hebben veel lof gekregen over je. Veel van onze vrienden hebben het gevoeld in de beentjes… Ook een dankjewel voor de leuke filmpjes en foto’s! DJ Sweeby, een echte aanrader! Grtjs, Caroline & Bert
pagina 15 -