Gastenboek

Ellen&ruben
2016-12-13

DJ Sweeby,
Ons trouwfeest was onze eerste ontmoeting. Beide partijen waren wat nerveus. Wij hadden jou nog nooit aan het werk gezien. Je keek ons wat ongerust aan... ;)
Maar we moeten eerlijk zijn tegen elkaar: WAT EEN FEEST! De overgang van openingsdans was niet zoals je gewoon was, intrede was niet zoals je gewoon was.... We hadden enkele specifieke wensen en je hebt deze heel goed vervuld. Je hebt er iets ongelofelijk van gemaakt. Onze dansvloer stond constant vol. En mensen... het was een grote dansvloer!
Na enkele nummers keken Ruben en ik elkaar even aan en knikten: 't zit hier goed.
Daarna een blik naar jouw draaitafel! Je stond te lachen en we kregen een "thumbs up"!!!!
Iedereen spreekt nog van ons huwelijk! Het BESTE feestje ooit. En vooral niet onbelangrijk voor jou : geef eens de gegevens van jullie DJ? Je hebt bij vele een indruk nagelaten. Bij ons ook. We houden van feesten zoals je kon zien. ;) We hopen dat ons volgende feestje er eentje met een SWEEBY-kantje kan zijn.

Sweeby, de knikkende knieën van in het begin schakelden vlug over naar dansende beentjes die niet konden stoppen.
1 tip voor de mensen die een DJ moeten kiezen: Als je kiest voor sweeby, dan kan je op je beide oren slapen. Het was gewoon top.

Alvast bedankt
Ruben en Ellen

Wendy & Frederick
2016-10-18

Graag danken wij DJ Sweeby voor het verzorgen van ons trouwfeest. Alles is prima verlopen zoals vooraf afgesproken. Ook de samenwerking met door ons ingehuurde artiesten verliep perfect, waarvoor dank. We hebben heel veel positieve reacties ivm de gedraaide muziek ontvangen! Oprechte dank!
Groeten Wendy & Frederick
Domein Vossenberg 14/10/2016

Krista Vander Meulen
2016-08-22

Hierbij nog een welgemeende dankjewel voor de muziek en ambiance op mijn verjaardagsfeest !
Iedereen heeft zich super geamuseerd, ze vonden de muziek effenaf subliem en de mensen die niet dansten hebben met veel plezier jou in de gaten gehad, en vonden dat dan weer haal amusant !
Verschillende mensen ( zelf de jonge gastjes ) hebben je nummer en gegevens gevraagd en die zal ik met plezier doorgeven als dat goed is.
In ieder geval was het zeer geslaagd ! Dus welbedankt en tot een volgende gelegenheid 
Groetjes Krista Vander Meulen

Charlotte & Frederik
2016-08-20

Dag Sweeby,

Door jouw muziekkeuze was ons huwelijk af.
Iedereen heeft zich laten gaan op de dansvloer.
We hebben er enorm van genoten en doen dit nog steeds.
Veel positieve reacties van jong & ouder publiek.

Doe zo verder!
DIKKE MERCI!

Jolien & Brecht
2016-08-18

Wij willen heel graag Dj Stef bedanken. Van begin tot einde was er veel ambiance. De dansvloer stond steeds goed gevuld. Er werden verschillende muziekgenres gedraaid, zoals we gevraagd hadden.
Heel veel lof gehad. DANKUWEL!
pagina 18 -