Gastenboek

Sam en Sophie
2019-06-18

Dag Stef,

Langs deze weg willen wij jou bedanken voor het TOP feest dat je er van gemaakt hebt. Je begon te draaien en iedereen stond direct op de dansvloer en is er ook niet meer af geweest. Iedereen was vol lof over jou. Je hebt alle genres gedraaid zoals we gevraagd hadden. Een ding staat vast, wij hebben onze DJ gevonden voor de volgende feestjes.
Bedankt!!!
Mvg, Sam en Sophie

Lobke & Anthony
2019-06-12

Beste Chris,
Eerst en vooral bedankt voor een topavond. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen over het feest. Wanneer de gasten op de dansvloer waren, zijn ze er niet meer afgeweest tot dat het feest was afgelopen. We hebben verschillende genres muziek gehoord zoals we het ook graag hebben.
Nogmaals bedankt voor de schitterende dag.
MVG, Lobke & Anthony

Delfien & koen
2019-06-12

Beste, Chris,
(djsweeby)
Zoals we de avond zelf reeds gezegd hebben, zijn we heel erg tevreden over je optreden! De muziek tijdens het eten was goed gekozen en onderhoudend, zonder evenwel te storen. We zijn heel blij dat je jouw mening gegeven hebt om het dansfeest op gang te trekken. Het heeft heel goed gewerkt en er is uiteindelijk de hele avond gedanst en ambiance geweest. Je hebt goed aangevoeld welke muziek werkte en welke nummers minder, en we hebben ook van de oudere gasten gehoord dat ze het aangenaam vonden dat de muziek niet overdreven luid stond, zodat zij ook wat konden bijpraten. We zullen je dan ook met veel plezier aanbevelen bij vrienden of kennissen die in de toekomst nog trouwen en een DJ zoeken.

MVG Delfien en Koen

Ann-Sophie & Robin
2019-06-10

Dag Poll,
Nogmaals bedankt voor gisterenavond!
Het was een topdag en feest!
We hebben ons enorm geamuseerd en hebben heel wat positieve reacties ontvangen over jouw prestaties!
Oprecht gewaardeerde dank!
Groetjes,
Ann-Sophie

Melissa & Karel
2019-06-02

Een dikke merci aan de allerbeste DJ Sweeby! Je hebt van ons feest een TOPfeest gemaakt. De ambiance zat er van in het begin dik in en werd doorheen de avond alleen maar beter. De dansvloer stond gans de avond propvol en ook onze gasten hadden alleen maar lof voor jou. Je hebt het schitterend gedaan! Een welgemeende dankjewel!! XXX Karel & Melissa
pagina 7 -